Helsingin yleiskaava 3

BLOGI 44
26.4.2015
TÄMÄ ON JATKOA BLOGEILLE
22 1.12.2014 HELSINGIN YLEISKAAVA 
JA
39 23.2.2015 HELSINGIN YLEISKAAVA 2

Kirjallinen mielipide

Sain kutsun Lauttasaaren sosiaalidemokraatit ry:n keskustelutilaisuuten Lauttasaaren kaavoituksesta. Paikka oli ravintola Persilja. Meitä oli kabinetissa kymmenkunta innokasta keskustelijaa. Vieressäni istui Helsingin kaupungin yleiskaavasuunnittelija Heikki Salmikivi, joka alkajaisiksi piti pienen alustuksen. Keskustelun loppupuolella minulle tarjoutui tilaisuus jättää kirjallinen mielipide yleiskaavasta  suoraan Heikille.

PersiljaHeikki on huumorimiehiä ja otti mielipiteeni ilahtuneena vastaan ja lupasi laittaa sen yleiskaavaosaston kahvihuoneen seinälle vaikka virallinen mielipiteiden jättöaika on jo mennyt umpeen. Arvostan kovasti Heikkiä. Hän esiintyy yleiskaavatilaisuuksissa asiallisesti, miellyttävästi ja rennosti eikä järkyty voimakkaistakaan mielipiteistä. Siinä Helsingin kaupungilla on oivallinen yleiskaavan puolestapuhuja ja saarnamies, joka uskoo asiaansa.

Ilpo Aarniala 1

Hullu arkkitehti

MIETE 44
KÄYTYÄNI RIITTÄVÄSTI TAIDEMUSEOISSA
HYPPÄSIN ELÄMÄÄNI KUIN TAIDENÄYTTELYYN
WAU  - MITKÄ VÄRIT
WAU - MITKÄ MUODOT

One thought on “Helsingin yleiskaava 3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s