In memoriam

Ilpo Aarniala 2019

In memoriam
Ilpo Aarniala 1941–2019

 

Ilpon muiston kunniaksi omaiset ovat järjestäneet muistokeräyksen, jonka loppusumma julkaistaan tällä sivustolla 15.2.2019. Keräykseen voi osallistua tekemällä tilisiirron John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden keräystilille FI54 1596 3000 0765 15 ja laittamalla tilisiirron viestiksi ”Ilpo Aarnialan muistolle” sekä oman nimensä mikäli haluaa nimensä julkaistavan lahjoittajalistassa.

3 thoughts on “In memoriam

  1. Pankaa muistokirjoituksenne Hesariin.

    Kuolinilmoituksessa oli väärä tilinumero!!

  2. Olen aina lukenut mielelläni ja iloinnut ”Hullun arkkitehdin” viesteistä. Olin myös ajatellut kirjoittaa Ilpolle ja ehdottaa niiden julkaisemista valikoimana. Pari kertaa yritin lähettää viestiä, mutta en päässyt perille WordPressin kautta – kuten se ei onnistunut nytkään – ja asia siirtyi siirtymistään. Ilpon poismeno oli häkellyttävä suru-uutinen. Otan osaa.

    Kaisa Broner

    >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s