Vaari – piirrä satu 1

blogi 26
15.12.2014

Pehmikset seikkailevat 1

Vaimoni on nalkuttanut minulle yhdestä asiasta yli 35 vuotta.

Nalkutus

Aina olen keksinyt tekosyitä. – Siitä tulee paljon vaivaa ja on niin vaikeaa saada kustantajaa etc. Blogi poisti nämä ongelmat. Voin julkaista kotisivuillani helposti melkein mitä tahansa materiaalia. Myös lasten kuvakirjoja. Tuumasta toimeen. Nyt tulee parahiksi joulumarkkinoille tässä blogissa ensimmäinen kirjanen sarjassa ”pehmikset seikkailevat”.

Materiaalia on syntynyt vuosien kuluessa piirtäessä yhdessä aluksi lasten – ja myöhemmin lastenlasten – kanssa. Piirrossarjat ovat syntyneet spontaanisti lasten tusseilla samalla kun stoori etenee.  Piirtäessäni tarinaa minulla ei ole ollut aavistusta miten se jatkuu ja päättyy. Piirrosten originaalikoko on 21 cm x 21 cm.

Kuvasarjaan ei liity mitään tekstiä. Sitä katsotaan yhdessä lapsen kanssa ja samalla keksitään tarinaa. Kokemuksesta olen havainnut, että tarina on joka kerta vähän erilainen. Olkaa hyvä – tässä tulee ensimmäinen kuvakirja! Ykkösruudussa on valokuvattu ne pehmolelut, jotka tarinassa seikkailevat.

Muumi, Haisuli, Hattivatit, Gäddis, Ankka ja Mårran

IMG_4512

 

img256

 

img255

 

img254

 

img253

 

img252

 

img251

 

Sarvikari

Hullu arkkitehti

 miete 26

Päätin sopeutua
kansainvälisyyteen
ja ilmastonmuutokseen

muutin kesäosoitteeni Mastotie
muotoon
il`mastotie

One thought on “Vaari – piirrä satu 1

  1. Tosi mielenkiintoinen plogi, mukaansatempaavaa tekstiä, itseasiassa ensimmäinen jota olen lukenut enemmän kuin kolme lausetta.. ja hauska kuvakirja. Ensi selaamisella huomioni kiinnitti kaksi asiaa joihin voin yhtyä: Kaikkea kansaa ei ole tarkoituksenmukaista ja järkevää tunkea kehä kolmosen sisäpuolelle ja kodissa pitää olla kirjahylly (ja kirjoja).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s