Gugge 6-pack extra

blogi 23
2.12.2014

Tämä blogi on kirjoitettu välittömästi Helsingin Guggenheim-kilpailun toiseen vaiheeseen valittujen ehdotusten julkistamisen jälkeen. Minun piti alunperin vaieta tämä hullu kilpailu kuoliaaksi, mutta meninpäs kuitenkin kirjoittamaan tämän.

Oikealla tiellä ollaan

MarkWigleyPalkintolautakunnan puheenjohtaja uusiseelantilainen professori Mark Wigley puhuu asiaa. Tämä rautainen ajatusmalli pitää viedä johdonmukaisesti loppuun asti ja kyseenalaistaa koko Guggenheim-museo Eteläsatamassa. Asiasta lisää seuraavassa blogissani nro 24.

GustavIIAdolf

Hullu arkkitehti

miete 23

minulla ei ole mitään sanottavaa
ja nyt menin höläyttämään jo senkin

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s